<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Thursday, November 8, 2012
it's normal to be forgotten by someone @ 11:51 PM

assalamualaikum.
bonjour people. today i feel like updating my blog so i updated my post and all of the sudden i forgot what shall i write here ._. k biaq p lah taip je apa yang melintas kat otak sayeee. okay final year exam dah BERAKHIR and i feel so ulalala make me wanna hula dance. k forget about it pastu sesi persekolahan 2012 pun dah habis dan aku berasa sangat sedih sebab kawan kawan aku yang berhijrah ke sekolah lain semuanya tak contact aku. WTF sedih okay sedih. sobsob biaq p la hade aku kisah? lumrah manusia mereka akan terbiasa dengan persekitaran baru dan lupakan yang lama. bajet "wei aku takkan lupakan hang. hang la kawan baik aku" or "cuti nanti aku akan contact hang selalu okay" blah-blah-blah. ayat stereotaip giler. cliche. ada paham? naik loya aku dengar ayat camtu. konon tak lupakanlah, nak contact selalulah, tapi hampeh. HAMPEH. kita kat sini punyalah tunggu kawan kita contact sampai berjanggut macam tunggul kayu, tapi kawan kita di sana bersuka ria dengan kawan baru dy. THE HECK. 


okay kenalkan di atas ialah my beloved husband. hewhew his name is gray fullbuster. dy ni ice-maker wizard dan saya suka makan ais aum aummm :3 okay back to the topic. pastu cuti ni ada homework cuti sekolah dan huhhhhh. rasanya cuti kali ni tak pergi bercuti KUT. rasa macam malas je -_- zzzzzzz makin malas pulak aku ni haih. my life is so lifeless zzzzz~ takpe kite leh study. SPM K SPM. bear that in mind, syafiqah. rasa kelas tahun ni tak syiok sebab wujudnya orang ituuuuuuuuuuu di dalam kelas aku and i was like ergh. please la. why did the people have to be my classmate? pastu takde jamuan kelas. rasanya tahun ni takde kenangan terindah LANGSUNG. ARGHHH BIAQ P AA.


then semalam yakni last day sekolah, aku and caca lepak kat tutti frutti jitra. iskk iskk susah payah aku kumpul duit sebab nak makan froyo :( sebelum tu kitorang solat kat surau sekolah dan berehat. pastu pukul 2 lebih camtu, baru kitorang pergi makan lunch dekat restoran berdekatan dan bergossip puas puas. pastu pukul 3 baru kitorang singgah tutti frutti. kitorang lepak 2 jam kat situ sambil beronline sebab aku bawak netbook hihi. kitorang bergossip sakan sampai kakak kakak yang kerja kat situ asyik tengok kitorang berdua je hoho. almaklumlah kami berdua ni kan kecoh. pastu pukul lima aku tumpang kereta caca balik rumah. walaupun kitorang keluar berdua je, tapi still best and it'll be the sweetest memory ever :3 harap kite boleh dating lagi ye caca!

k mati akal.
assalamualaikum.

aku lebih suka lepak dengan caca sebab kami sama sama gedikzz yawww pantang tengok laki hensem mula la nak cekau sorang HAHAHAHA anyway caca you rawk! me leb caca manyak manyak. and oh not to forget baby syuddy tooo :3



«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)