<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Sunday, December 25, 2011
my result. mishiuu :'O @ 2:01 AM

assalamualaikum.
k holla peeps. i just wanna say that, please ignore my previous post. i was in distress n sorrow when writing the post. k i know my post might sound HARSH, but well, i couldn't control my emotion. i'm sorry. k i should be thankful to ALLAH coz i've got errr... err.. should i tell my result here? k i'm such a coward. lol emm ok i've got 8As n 1C in my PMR. k i know maybe people would say : alah, ok la tuu.. or wahh! congrats!! or waw u amek chinese ke? or at least u hadoo chinese. orang lain mana hadoo. but, when people questioned this to me : kalau ang xamek chinese, confirm ang straight A! or awat ang xgitau parents ang yang ang xnak amek chinese? i was like : *_* what should i answer? hmmm jawab p lah apa apa pun ==" lol but i'm so relief that i've got A in the other 8 subjects. alhamdulillah. n_n but still frust coz i didn't manage to get straight A. T^T kecewa gila gila k. jeles gila tengok kawan yang dapat straight A. k malas nak speaking. switch to bahasa melayu mode. HAHA aku mintak handphone baru. tapi ayah cakap bajet under 500. hmm phone idaman aku lebih sikit dari 500 ==" actually aku pun xtau aku nak phone apa. puas survey berjam jam kat nokia.com n sonyericsson.com, tapi xtau nak pilih phone apa. last last fed up. pftttt. pilih phone macam hapaaaa lagi. asdfghjkl. 

lepas tu aku kena buat spectacles baru, stationary baru n blabla. pastu aku kena pergi skolah. pftt apsal cuti kejap sangat? ==" xpuas cuti lagi ni #still dalam mood cuti. hmm since he flew to oversea, i miss him. hmm sapa him tu biarlah rahsia :P k maybe dy jumpak minah lawa lawa kat oversea tu. ye lahh dy kan hensem, sapa xnak kat dy kan? *aku yang xnak kat dy :P lol* kalau dy jumpak perempuan lain kat sana, aku harap dy boleh gitau terus terang kat aku. nanti xlaaa aku angau n syiok seniri :/ kawan aku cakap dy jenis setia, tapi, perasaan boleh diubah n xboleh dipaksa. kalau dy suka kat orang lain pun, bukan salah dy. nobody's fault. hmm tapi aku harap dy setia T_______________T

thats all, bye. 
assalamualaikum.

xde sapa nak kasi aku hadiah T_T sedih k sedih. ramai orang mintak dslr n phone baru lepas tuntut result. hahaha aku dah hadoo dslr, so aku mintak phone baru jek :D hmm bila laa aku boleh claim slip result kat skolah? :/ n harap harap permohonan aku ke sbp yang aku mintak haritu diterima. AMIN :) n aku janji akan work harder next year. 

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)