<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Thursday, December 22, 2011
result pmr saya. @ 10:53 AM

assalamualaikum.
k hari ni sepatutnya aku tuntut result pmr aku kat skolah. tapi disebabkan aku ada kat KL, so aku call cikgu sekolah aku untuk tau result. k mama aku yang tepon, bukan aku yang call sebab takut. hahaha fakta k? aku macam takut takut nak tau result. k takut tapi nak tahu. kejadahhh. hahaha. last last aku mandi terus. sebelum tu, bila aku dapat tau yang ada 2 orang budak kelas aku dapat 7A, aku dapat rasakan yang akulah pelajar tu. seriously ketaq gila. terus aku nangis sebab takut n sedih. pastu aku terus pegi mandi. n elok je aku keluar dari bilik air, mama terus cakap : "congratulation!!" aku pulak jadi blur *_* ak terus jawab :" hah? apa yang tahniah? " pastu aku terus sedar, n jerit :" ehhh akak xnak tahu result akak!!" aku terus tekup telinga sambil menjerit. nasib tuala xterlondeh. HAHAHAHAHA pastu mama cakap : " tahniah! ain dapat * A!!" and aku terus terduduk. k misteri kan? HAHAHAHA. pastu bila keluar makan, ayah aku tanya result aku. aku cakap "* A" and ayah terus bagi aku rm100. aku pandang kosong je duit tu n amek, simpan dalam dompet. k aku kecewa sangat sangat n i don't wanna talk about this anymore. bye. 

hint : aku xdapat straight A sebab aku amek 9 subjek.

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)