<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Thursday, November 3, 2011
moo-dyy bye. @ 10:02 AM

assalamualaikum.
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. seyy aku xdak semangat nak hupdate blog minggu ni, seriouslyy -_- bad mood memanjangggggggg aje. sikit sikit marah, banyak banyak tengking. nak kata hormon xmenentuu.. errrr... entah *_* aku seniri pun xtahuan. minggu ni aje keje tengking orang. especially my brothers. aisehhh kesian gela kat diorang. asyik kena 'sembur' aje dengan kakak diorang ni. =_= n i felt very guilty. damn guilty. nak mintak tolong, ayat bukan main manis lagi, silapharibulan boleh kena diabetes. haha. tapi bila diorang mintak tolong, ohhemmgeeeee mula laaa aku membebel macam mak nenek. potpetpotpet non-stop. merungut. tapi aku xmencarut kata kesat la. xsampai hati. aku rasa aku kena ubah perangai membebel n pemalas aku ni haizzzzzzz =.= ehh bukan rasa tapi WAJIB. kalau result pmr elok, insyaallah aku akan pindah sekolah. kalau boleh luar kedah la. haha bukan apa, saja nak tukar angin :d xpun aku harap dapat masuk SBP yang aku mohon dalam borang tuuuuu haha. 

lagi 2 minggu nak cuti panjang. mesti aku akan rindu kawan kawan aku :'O haizzz xpe nak hilangkan rindu, mama dah plan nak jenjalan kat KL. shopping. haha acara wajib tuuuuu. xsah kalau xshopping kalau pergi KL hewhew :3 ohh minggu depan, 10/11 aku akan ke bukit merah hihi. ayah aku ada reunion kat sana n kami akan stay situ for 3 days 2 nites :3 haha bestnyaaaa!! aku nak bawak tshirt banyak banyak sebab nak mandi kolam hihi. n tudung spare pun wajib. gela mandi xpakai tudung? ==" yaw mesti best! haha xsabar ni lol. hehe ohhh minggu ni cuti 4 hari. cuti hari raya haji maaaa.. keke best. on9 memanjanggg~ haha xlupa jugak doa untuk dapat 9a pmr ni AMIN..

haizzzzzzz semalam aku layan lagu talking to the moon - bruno mars pffttttttt aku rasa aku makin jiweng la.. =_= n i hate that. apsal xtau semenjak kess tuuuuuuuuuuu aku jadi makin jiweng. beb aku xmain la jiweng jiweng ni xrawk tau x =_= tapi entah jiweng kronik kebelakangan ni. ARGHHHHH!!!!!! benci. nya. kbye -.- OHHHHHHH lupa nak gitau. yesterday we met the foreigners n it was shoo shoooo AWESOME! i couldn't believe myself when i talked to them n i was like : oh. em. gee. aku cakap dengan omputih!!! HAHA excited macam hapaa lagi puihhh. nampak sangat aku ni xpenah jumpak omputih. haha actually selalu jumpa time balik melaka dulu. tapi xde laa sampai sembang sembang, just senyum aje. :) n then buat hal masing masing. aku nervous sampai demam n hampir termuntah. HAHAHA hiperbola sunggoh. seriouslyy aku demam. badan hangat gela sampai berpeluh peluh. OVERnya aku ni -_-" tapi yang borengg, diorang just tanya random questions je macam : what's ur name? where do u live? what's ur hobby? what'd u like to be in future n etc. BOR-RING sesangat. soalan yang sama aje. xlarat nak buat siaran ulangan sampai 8 kali. huh. dude don't u have other questions to ask? i'm sicked of the same questions and answering the same things over and over again. pftttt. but it was an unforgettable experience :3 the foreigners were kind and friendly. some of them were talkative too. HAHA. and i'm so glad to join the programme. hihi.

oklahh posts terlampau panjang lol.
assalamualaikum.

pergi KL ni aku nak beli baju manyak manyak hewhew :3 EEE xsabarnye! lol HAHAHA 

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)