<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Monday, October 31, 2011
bahas. no way =_= @ 11:44 AM

assalamualaikum.
holla peeps. tengah tengah malam buta baru aku hupdate blog. haha jarang lol dapat peluang nak hupdate blog sebab errrr.. sebab.. errrrrrr (garu kepala) ayah suka conquer aku punya lappy haizzzzz keje dok main fesbuk dy lah. aku pun dah boring nak main fesbuk tuuu. =_=" zzzzz.. haha disebabkan aku rindu kat belog busyuk ni, tu yang digagahkan jua jariku untuk menari di atas papan keyboard ni hewhew :3 menari tarian casablanca ehhh bukan ballet lol :d semalam aku bajet jadi budak rajin, tetibe buang tebiat pergi ke skola. padahal tido bukan main sedapp zzz.. kipas strategik atas kepala tuu yang sejuk tuuuu huaaa nyaman :D haha aku pun xtau apsal aku pergi skola -,- lagipun dalam seminggu, nak nampak muka aku cuma sekali aje. alah, orang xfemes, hadeee orang kisah aku ade ke x? xhadoo punggg. aku mampos pun xde orang kisah. :P shoo aku pun pergi la melepak kat library dengan my pwens hihi :3 disebabkan ada kem membaca satu malaysia, shoo sume budak lepasan pmr pakat lepak dalam library. haiiiiizzzz suasana macam pasar malam. bising sana, bising sini, xrasa macam duduk dalam library =.= borengg gela. nasib baik aku bawak novel baju pengantin mak andam, shoo xde la borengg sangat~ 

okayyy hari ni ada pertandingan bahas. aku xjoin pun, bajet cam aku rajinnnnn. puihh. habuk pun aku xreti pasal bahas tuuuu. kawan kawan aku ramai yang masuk. actually kena paksa. alaaa kategori paksa rela lerr. diorang mane minat pun suma ni. aku xpayah cakap laaa. minat kat bahas ni zero. haha. tajuk pulak kawkaw. citer sram xmmbangunkan minda masyarakat. neahhhh. jenuh diorang surveyyy habis citer hantuuu. ada yang sampai takot nak tido sebab takot. haha. aku pulak giat acah acah diorang. hewhew biar diorang xtido malam. HAHAHAHA. hopefully diorang akan menang. AMIN..

erghhhhhhhhhhh ada orang dah pandai hacked fesbuk aku. HUWARGHHHHHHHHHH!!!! aku tau aku dah set private kat default pictures aku. tapi macam mana mamat tuuu muleh cilok pics aku T_T huwaaaa aku nak delete fesbuk aku!!!!!!!!!!!!!! tapi nak create account baru, leceh laa puloks sebab account aku tuu masih baru :/ iskk iskkkk lantak lah. janji dy xbuat mende yang bukan bukan kat pics aku tuu. (ihiks actually i was happy hearing that he hacked my fb n stole my pics ^^ HAHAHAHAHA i dont know why he did all this but, ILIKEIT ) WAHAHAHAHA gatai gela ainn oiiiiiiii~ HAHAHA. ohhh this wednesdayy me and my pwens will meet the foreigners at mrsm kubang pasu. alahaiii its onlyy 1km from my house -.- hewhew. my english is not that fluent, but i will try my best to communicate with those foreigners hihi. i hope i will fall in love with a handsome and macho guys during the forum HAHAHAHA lol. so, looks like i have to improve my vocabs and correct my grammar errors. =_="

haha thats all babehh.
assalamualaikum :)

walaupun selasa ni xpegii skola, tapi ayah dah amanahkan macam macam keje untuk aku kat umah n i was like : baik akak pegii skola +_+ nampak sangat aku ni pemalas HAHAHA.


«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)