<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Wednesday, November 9, 2011
its the best day ever lalala~ @ 7:11 AM

assalamualaikum.
ehemmmm konichiwa minna-san! ehhhh kita speaking jepunn. haha bajet :P uhkayy sudah lama aku abaikan blogg busyuk aku ni. alolo dah bersawang haa. nak buat cmna dah dapat tuan super duper pemalas. hewhew kaykayy malam ni sepatutnya aku sibuk packing baju sebab nak blah ke bukit merah besokk. tapi entah, malas la puloks. xpe ahh kejap lagi laa baru kawtim. hehe baju kena bawak banyak sebab aku nak terjun kolam. kembali kepada zaman nostalgia kanak kanak huhu. tapi ak bertolak petang sebab pagi aku kena pergi sekolah, ada jamuan kelas. jamuan grand grand punya hewhew. dengar kata diorang beli pizza sampai 6 jenis O.o WAW. pastuu ada kek dari secret recipe. perghhhhhhhhhh gemoks la aku camni ==" xpe bungkus sikit la nak bawak pergi bukit merah. moleh makan time on the way hihi. 

emmm dua hari lepas kay actually aku dah lupa bila, mehh and my family went to village mall n tesco sungai petani. borengg gela terperuk kat umah. ==" kayy kitorang pergi pukul 12 pm. kitorang pun xtau apa yang kitorang buat kat tesco tu. tapi barang dapur ada la beli sikit. pastuu makan kat food court. aku xmakan pun sebab xde selera, pastu aku beli ice blenden each a cup. chocolate oreo aummm :3 then lepak mph sekejap. pastuu kitorang blah ke village mall kat sebelah. alahaiiii dalam village mall tu xde apa pun. KL best lagi hewhew. kitorang just jenjalan naik tangga turun tangga. exercise sikit haha. pastuu mama test drive kereta toyota baru, toyota pe entah. aku xingat. punya laa borenggg dok tunggu haizzzz -_- pukul 6, kitorang blah balek umah. haha 6 jam lepak sungai petani.

kayy kayy tadi aku pergi sekolah sebab ada jamuan form 3. kayyy aku pergi pun sebab nak makan je. n met my pwens :3. henset baru hanan pink gile =_= n guess what? hanan tunjuk kat aku pic tuutuutttuuuuut!! WARGHHH he's shooo hensem!!!!! cair aku tengok pic dy! memang hensem!! Ohhemmgeeee makin payah nak lupakan dy lepas ni >.< ohhh hanan i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <3 pastu hanan bluetooth salah satu pic mamat tu kat aku n i was like : ARGHHHHHHHHHHHH!!!!! excited gila!!! tapi sebagai pertukaran, aku kena bagi satu pic aku. so aku bagi la pic aku yang aku xupload kat fb or blog. memang saja aku simpan pic tu. WEYYYYYY SYIOK GILA!!! WARGHHHHHHHH seriouslyy i can't stop smiling n looking at his picture!!!! kayy aku over bye. 

trololol thats all.
assalamualaikum :D

aku ingat nak set pic mamat tu sebagai wallpaper phone, tapi SEGAN gile makkk! haha nak letak tapi segan. aisehhhhhhhhh. T_T APSAL DY HENSEM SANGAT? APSAL AKU SUKA KAT DY? HUWAAAAA :'O angau gila gila ni uhuk T^T ohh dy belikan sepit n cekak rambut kat aku. SUKANYA!! haha aku akan jaga harta tu elok elok :')

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)