<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Saturday, November 12, 2011
bukit merah *_* @ 6:15 AM

assalamualaikum.
holla peeps. kay i'm homed from bukit merah. hmm.. our holiday wasn't that awesome, but still okay la. kayy holiday cam biasa. happy-gelak-jalan-letih-merajuk-blablabla. cumaaa, pagi tadi masa breakfast, ohhemmgeeeeeee MALU GILA GILA MALU! seyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! uhuk. T_T masa aku nak cekau makanan kat buffet section, aku jalan la dengan penuh selambe and poyoo. then tetibe adik aku kejar aku kat belakang and i was like : ishhh pehal lagi diorang ni? dengan muka fed up aku berhenti and toleh. adik aku cakap : kak, baju akak koyak belah kiri. aku pun pelik, sejak bila baju aku koyak? baju ni baru beli dan aku jarang pakai, camna pulak boleh koyak? aku pun raba la baju belah kiri macam adik aku cakap tadi and.. aku tersentak. YA ALLAH!!!! aku lupa zip baju!!!!!! huwarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
aku cepat cpat lari ke meja n zip baju aku. ohmaiii ohmaiiii! camna aku boleh terlupa zip baju? T^T nasib baik panjang zip dari bawah lengan hingga ke atas pinggang n luckily, i wore singlet. ==" kalau x naya orang nampak bra aku. FAKKK. SUMPAH MALU GILA! lepas tuu selera aku terus hilang, aku terus blah dari cafe. orang lain yang tengah breakfast time tuuu pakat tengok aku. BANGANG MALU GILAA!!! @#$%^&*!!

hukhuk lepas tuuu, kitorang pergi ke umah kawan ayah, dekat dengan bukit merah. perghhh. suasana memang kampung gila gila, tapi best :) macam macam makanan tuan umah hidang kat kitorang. ada spaghetti, durian, cakes, buah mangga, kuih muih, n rambutan. memang rezeki murah hari ni. wuhuuuu aku makan spaghetti, durian my fav, kek n buah mangga. sedapp aummmm :3 hewhew. lepas tuu kitorang shopping kat bukit merah, pastuuu blah balek kedah :') huhuuuuuuu. aku berenang kat waterpark xpakai tudung =_=" hahaha lupa bawak tudung spare. haizzzzzzzzzzzzzzz nasib baik ayah xcakap apa n aku rasa xde sapa cam aku. kut. lalala bye. ohhh sebelum tuu en, kitorang terserempak dengan anak murid ayah aku. nama dy aizat, form 3. hewhew hensem gilak XD dy tegur n salam ayah aku cam ayah aku ayah mentua dy WAHAHAHAHA gatallllll kay gedik kbye. lol.

kayy sebelum blah ke bukit merah kelas aku ada buat jamuan kelas. WOAHHH memang grand gila gila!! HAHAHA kelas kitorang kaya lol. ada various flavoured-cakes from secret recipe aummmm hieeee. harga pun moleh tahan ehh xpe kelas kite kaya WAHAHAHAHA kay pastuu pizza sampai 6 jenis perghhhh tu pun xcukup :d pastuuu smoked bbq chickens. diorang beli sampai 40 ketul padahal 30/31 orang je yang datang. pastuuuuu keropok, air oren blablabla bye. xhengat dah. HAHAHAHA. siap ada goodies bag lagi hewhew :3 bajet memang banyak, tuu pun nak bahagi balek sorang rm8. perghhhhhhhhhhhhh memang kaya :O lol.

kaykay the end.
assalamualaikum.

haizzzzzzzz aku rasa aku suka kat student ayah aku laa. alaaa yang nama aizat tuuuu. hewhew hensem gilak. :3 nak cari fb dy lahhh hahaha aku jadi stalker o.O hahaha nampak sangat desperate nak cari booiprenggg BUUUU *thumbs down* lol. hahaha.

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)