<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Thursday, November 24, 2011
k aku buang tebiat. @ 1:41 AM

assalamualaikum.
huarghhh dah lama aku dumped ini blog. lama xhupdate. borengg mehhh idea tarak mali -.- ohh by the way aku dah tukar skin blog beberapa hari lepas. semua skin xmenepati kriteria kriteria skin yang telah ditetapkan oleh aku. i'm shoo fussy lol. HAHA. k pastu lagu blog pun aku tukar. asyik dengar lagu we found love je, boring mehh. so kite tukar hewhew :3 k cukup merapu. -.-


k actually aku xtau apa yang patut aku taip. blah blah blah. k dah dapat ilham. ohh ohhh tadi aku pegi shopping kat tesco mergong. seyy borengg derr asyik terperap kat umah. uhhhhh kitorang shopping barang dapur n pegi popular. hewhew finally aku muleh beli kompilasi novel lily haslina nasir AKUKAH..? hehe best je aku tengok novel tu. cuti ni muleh laa habiskan masa baca. xlaa borengg sangat ^^ n aku rasa aku dah mula suka cter twilight la. buang tebiat ke hapaaa aku ni? haha macam best je lepas tengok iklan breaking dawn kat tv :3 xpe aku dah pinjam novel twilight dari kawan aku shoo yeah!! muleh baca!! nak beli mahal doww. baik pinjam aje hihi. k minggu depan aku tido kat umah maklong aku. k dekat je. dekat sesangat k xla dekat sangat. HAHA xsabar mehh! hoho. 

k thats all.
assalamualaikum.

k aku menyampah giler giler dengan penyokong indon. diorang macam WTF. teruk gler ahh. macam orang xde adab. suka hati je kutuk, maki malaysia. apa diorang ingat negara diorang tu dah cukup bagus ke nak kata malaysia camtu? hakptuihhh lu la GTH. EFFFFFFF. 

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)