<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Monday, November 28, 2011
boreng mehh holidayy -.- @ 6:59 AM

assalamualaikum.
k haiii uolsssssssssss. dah lama i xhupdate blogg k. k i mishh thiss bloggie manyak manyak. k stop gedikzz coz ayat ayat aku ni ayat mintak pelempang WAHAHAHA. k lets back to the story. hmmm hmmm cuti ni borenggg. aku dok terperuk kat umah macam jeruk -.- zzzzzzzz. dah biul dok umah. xtahuan nak buat apa. BUT. insyaallah minggu ni or next week aku pegi nilai, seremban coz hadoo kenduri kawen. aku yang nak kawen, tapi sajaa buat jauh jauh lmfao HAHAHA. k xlawak actually saudara mama yang kawen. pastu pastu alang alang dah terlajak kan, mungkin kitorang akan ke kay-ell yok. HAHA nak shopping lewwwww n tuntut PC kat umah ucu in ampang. k aku nak shopping puas puas biar mama bankrap HAHA *gelak keji* 

k pastu terlajak ke melaka kejap sebab rinduuu lewww nak balek melaka~ T_T k pastu beli belacan coz hadoo orang kirim k pastu blah balek kedah. WAHAHA hope the trip will be fun :O ohh lappy aku kena pegii servis n i was like WTF? kidding meh. k ayah aku laa yang p uninstall audio output device. nak dengar lagu hapaaa pun xleh. puihhhhh bengang. nasib baik dah siap. huhhhhhhhhhhhhh. pastu enn aku tangkap anak kucing belakang umah aku. ohemmgeeeee they're shoo CUTE!! 3 ekor. MANNNNN oshemmm! tapi ganas geloooooo -.- habes tangan aku kena cakar. pffttttt. xpe nanti aku tau la camna nak jinakkan kucing kucing tu. heh. 

k dah xtahuan nak taip apa dah.
assalamualaikum.

ohh maklong biloo nak balek dari langkawi ni Y_Y aii xsabaq nak dok umah maklong. WAHAHA aii aii pulok dengan maklong seniri. :P

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)