<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Saturday, August 20, 2011
perut ohh perut, kenapa engkau saket? =,= @ 7:13 PM

assalamualaikum.
heiyaaheiyaaa. harini aku xpergi skola derrr. saket peruttt. sejak kebelakangan ni, aku asyik saket perut aje. aku memang ada penyakit gastrik, tp kalau orang lain, xde laa tiaptiap hari kena gastrik macam aku kan? -.- entahentah aku ada kanser kut? huishhhh. mulut hang jangan masin wehh. :X mau betulbetul kena, nangis xberlaguu lerrrr~ hoho. ayah aku cakap, kalau perut aku still saket, dy nak terus admit aku masuk wad kat KMC buat medical checkup. takut dalam perut aku ada apa2 lerr tu. rileks laa ayah, anakmu ini tiada apa apa. :3 *actually, aku pun cuak. hiehie. aku pun xpenah kena admit, so this is the suitable time for me to experience how does it feel to be admitted. ngahahahaha. orang xnak dok hospital, aku pulak tergedikgedik nak dok hospital. apalaaaa. =,= 

ehemmm. lupa nak kecoh. aku tukarr template lagiii!! muahahahaha. suma cilok blogskins punyaa. lawa kan template2 kat situ? tapi ada setengah aku xberkenan. tidak di mata dan tidak di hati. *puihhh. nak pilih yang berkenan di hati, hmmm.... alamat meletup lerrr lappy aku nihh. lama kuttt. well, aku kan cerewet. biase lahh~ hahaha. 
ohh, ohh. minggu ni last skolah. ukkk ukkkk! *bunyi beruk. wa manyak siokkk wooo. lu tarak itu siokkk ka? aiyoooo, lu tarak mau cutii ka? haiyaaaa. pelik laaa lu olang. haa. kan dah keluar pelat cina aku. chup2! aku mixed chinese okayyyyyy, so xheranlah. aku pun reti cakap chinese tau. *riak ni. hakptuihhh. ;D

akhir akhir ni, aku suka letak gambar banyakbanyakkk kat post aku. post pendek aje, tapi gambargambar ni yang 'membanyakkan' post aku. haha. lantak ah. janji aku senang. aku limit 3 keping aje, so xde laa nampak semak sangat. heh. 
kbaii. assalamualaikum.
p/s : semalam shopping kat pacific (star parade) terserempak dengan abu seman. pengetua skolah aku.  aku jalan selambe badak kat sebelah dy. hahahaha. malu sehh. \////

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)