<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Friday, August 19, 2011
tahun ini tahun spoill. -,- @ 11:23 AM

assalamualaikum.
haiiiiiiiii. aduhhh, kesilapan kali kedua. i've done the same mistake for the second time! don't u learnt from the past mistake?! adoiyaiiii. apa yang aku dah buat ni? yang aku pergi approve mamat tu kenapa?! kan aku pernah cakap yang aku xakan amek tahuk and i won't give a damn to it coz it's none of my business!!! it has nothing to do with me, so why should i approve him on FB?? now i realized that i'm a fool. =.=
ok. pedulikan di atas. == sudah sesal tidak berguna. nasik sudah menjadi bubur. puihhh. 
ohhh. result trial aku kali ni terukgelagelaterukgela. rasa mcam nak terjun aje dari tingkat 3 kat skola. markah cam haramjadah kut. mau nangis tengok lamalama. biar keluar air mata darah. huh. menyesal xstudyy awalawal. huhhhhhhhhhhhhhhhhh.
fine. aku tau aku xcerdik. takpe, lepas raya ni aku ada pra pmr *asal ceguu g buat tetau? == pada masa tuu, aku akan perang habishabisan! mesti skor 90+! sebab tu aku dah mula studyyyy. haha..

ahh. besok nak pergi beli kasut baru. yeayeayyy! aku nak beli sneakers baru! hoho. sneakers aku yang lama tuu dah kecik laa. jenuh nak sumbat kaki ke dalam. ==" tp aku sayang tau sneakers tuu sebab ayah aku yang belikan. hikhikhik. raya nanti nak pakai dengan baju kurung lah. mesti mama and ayah akan kata aku pecah tradisi. lantak ahh. orang dah suka.. ceittt. 
kbaiii. assalamualaikum.
p/s : nak kumpul dwet raya banyakbanyak, nanti boleh beli pendrive baru. hikhikhik. rasanya raya tahun ni akan menghadap buku ajee. hishh. kacau ahh. -,-

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)