<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Saturday, July 9, 2011
shopping. @ 9:01 AM

ASSALAMUALAIKUM. 
heyya peeps. novel contengan jalanan karya hlovate sikit lagi nak habis. memang best la novel tuh. tingin nak beli. nanti aku nak pujuk mama. HIEHIE. 
ehh, ni citer sampingan jea. 
ok, ni baru citer utama. petang tadi kan, aku pergi pacific a.k.a alor star mall. mama aku kata dy nak shopping baju raya untuk adek2 laki aku. nanti pergi KL xlaaa kalut nak beli baju kat diorang. beli baju aku nan adek pompuan aku jea. HIEHIE. syiokk. 
beb. of coz laa beli tshirt kasual. tadekk kejee aku nak beli baju kurungg. baju kurung lam almari bertimbunnn xsangga, mu tau? ehh, mana mu tau kan. kbaii. puihh. aku miskin tshirt jea. kaya baju kurung sebab aku rembat baju kurung mama aku. HAHA. jimatt kan dwet mama? well, ni laa contoh anak baek. *hakkptuihhh.
last last, aku rembat jugak baju sepasang kat pacific tuhh. lawa gilae. HIEHIE. the rest aku beli kat KL jea laa. nak pergi SOGO. HIEHIE. aku berkenan geelaaaaaaa kat sweater radioactive. HOHO. nak beli jugak, xkiraaaaaaaaaaaaaaaaaa~
LALALA~ ok. 
minggu ni kut, ak pergii KL. yuhuuu. dapat shopping bajuu. xsabar rasanyee~ dok sana 3 hari 2 malam, ahad aku xpergi skola lerrr. SYIOK. HAHA. kebetulan hanan pergi KL pada hrari yg sama, so.. 
so what?
HAHA.
derrr. ==
besokk malas gilerr nak pergi ke skola. tadekk mood. huiihh. mama aku pun dah bising sebab aku xstart studyy untuk PMR ni. relax lerr. xsampai seruu lagii. puihhhhhhhhhhhh
kick them to the wall if necessary. 

p/s : aku nak ganti puasa cepatcepat. ramadan nak dekat dahh. yeaayyyeaayy. ohh, raya ni maybe aku pergii perak. ada reunion familyy sebelah mama aku. yeayyy. 
kbaii. ASSALAMUALAIKUM.

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)