<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Friday, June 17, 2011
last post. will be updated after PMR. @ 2:37 AM

ASSALAMUALAIKUM.
heii. lama siot aku xhupdate blog ni. well, aku xboleh online on weekdays. ayah aku xbagi.
ohh. result mid year exam aku terukgelagela kutt. bukan kutt. memang teruk gela! aku xtau camna nak gitau ayah aku. frust gela. suma gela!
tapi, bahasa cina aku dapat B. hihi. happy gela. karangan aku dapat elok, tapi paper 1 aku terok siott. xmau gitau kat sini =="
ok. trial PMR nak dekat dah. lagi sebulan. bulan 7 ni, keja dok sebok nan sukan, sukan n sukan. dahlaa aku AJK rumah sukan. lagi sebok laa jawabnyaa. skola wajibkan suma murid take part dalam suma acara. pulakk dahh. aku mana terer dalam bab bab sukan ni. takat lari 100 meter buleh laa. tuh pun tempat ke 3, 4. HAHA. lame gela. ==
nak studyy pun mesti kalut xsangga. so, mulai sekarang, aku kena start study. no blogging, no fesbuking. fullstop. novel pun terpaksa campak ke tepi. menyampahh. :3
pagi tadi kan, aku da tengok satu drama ni. dy pasal pengorbanan sorang ayah. sumpaaa aku cakap, best gela citer tuh! kesian kat bapak dy, terpaksa bekerja keras utk beli kasut sukan baru kat anak dy. dasar anak xkenang budi! aku rasa cam nak sumbat mulut laki tuh nan kasut. serius. 
errr. btw, aku dah berbaek nan kawan aku tuhh. hiee. nasib baek. aku pun dah lupakan kes tuh. biarlaa. aku malas nak engat balek. xdak pekdah, mu tau? kawan aku pun da bagi teddy bear kecik as my birthday present. it's cute derr. she called it : miss topsiey. such a cute name :) but, she told me that i have to tell bedstories for miss topsiey. == urrr... (speechless). mr. tutt kasi aku patung domo. gela bhaii. mahal kut domo tuh. lam rm 20-30. heishh. kesian dy. dwet terbang semata mata nak beli patung domo utk aku. sayang gela kat domo. muahh. <3. g laa usha patung tuh kat pic aku. sidebar sebelah kiri. :D
ok laa wehh. aku xkan hupdate blog ni till the end of PMR. focus focus ain. yeayy. ok, aku merapu. lepas PMR, tiap tiap hari aku hupdate, ok? hihi. sayang sumaa. muahhh :3
kbaii. ASSALAMUALAIKUM.


p/s : pertandingan kawad dibatalkan. sesia jea berlatih bagai nak rak harituh. bengang ni. grrrr. HAHA. ok guys, wish me luck for my trial and PMR. hope i'll get 9As. aminn. :D baii fellas T^T

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)