<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Friday, January 20, 2012
me is sho shad. @ 8:58 AM

assalamualaikum.
holla peeps. its CNY holidayy. YEAYYY one-week holidayy. k saya dah cek result tawaran ke sbp. n the result is.. JENG JENG
HAPAAA PUN TARAK BYE.

amacam? gempak tak? gempak en? :3 hewhew k gua kuciwa tahap babun n hampir nangis kat depan lappy lepas dapat tahu yang gua xdapat tawaran ke sbp. sehhhhhhhhhhhhhhhh "ANDA TIDAK DITAWARKAN KE SEKOLAH BERASRAMA PENUH BAGI TINGKATAN 4 SESI 2012" i was like " wtf biar betul?!" entah berapa kali saya refresh page tu n jawapannya tetap sama. Y.Y WHY U NO LET ME GO TO SBP?? uhhhhh seksa jiwa n raga. uhhh frust menonggeng T^T kawan saya ramai yang dapat. huwaaaa kenapa saya xdapat?? k saya tersisih. me is forevah alone U_U tikah yang kononnya main main mintak sekolah seri puteri, alih alih dapat sms selangor. kenapa saya yang sungguh sungguh mintak mozac, tapi habukk pun xdapat? iskk iskkkkkkkk. 

ini tidak adil tahukk tak. uhukkkkkk xpuas hati gila babeng ni. pastu, ramai kawan gua yang dapat tawaran ke sbp nak pindah, but majoriti xmahukk pindah. diorang nak stay smj. weiiiiiiiiiii rugi ahhhh. ==" pastu saya tanya mama kenapa saya di-reject *heartbroken* mama jawab : anak yang parents dy cikgu susah nak dapat, pastu diorang tengok gaji jugak. or maybe result ain cukup cukup makan je." k pasal gaji n occupation parents saya boleh terima, but what with RESULT SAYA YANG CUKUP CUKUP MAKAN JE? biarrr betulll.. xkanlahhhhhhhhhhhhh Y_Y huwaaaaaaaaaaaaaaaa.

bila saya gitau ayah yang saya xdapat tawaran, spontan ayah jerit YEHAAAAAAAAA!! wtf sampai hati ayahhhhh!! T^T sedih giloooo. uhukkk xpa redha je lah. mungkin bukan rezeki kut. maybe saya akan diterima masa 2nd intake nanti. hmmmm harap harap dapat lah. cehhhhhhh bajet macam saya nak pindah. padahal hesitate. puihhhhh HAHAHA. k lepas geram tadikk by purchasing ecekap + black pearl hmm yum yum mahh feavourite <3 ketagih nak kunyah black pearl hewhew :3 

k thats all
assalamualaikum.

hmm sedih ahh kawan nak pindah. seriouslyyyy SEDIHHH :'O rasa berat hati nak lepaskan diorang, especially aini. wehhhhh sedih gila babengg kut. nanti sapa nak dok sebelah aku time kelas ict? nanti sapa nak buat lawak dengan aku? nanti sapa yang nak kamceng dengan aku? SAPA wehh SAPA?? nur aini suraya bt ahmad shukri aje :'( huwaaaaaaaaaa ToT aini please don't gooooooooo.... 

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)