<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Saturday, October 15, 2011
IHATEYOUILOVEYOUUUUU :'O @ 9:44 PM

assalamualaikum.
heyyy heyyy everybodyy. hari ni aku ceng skola. WAHAHA pemalas, standard lah ceng skola en? that's better than aku ceng lari pegii SI-SI (CC). elok elok pulak ayah xtuntut lappy, WIHIHI ni yang sakan hupdate beloggiiee. :3 alahh ayah kan dah janji kalau aku nak on9 bile bile pun dy kasi. well, calon tunggu result PMR kene laaa special sikit en? HAHA kbyeeeeee. harini enn, tekak aku sakit dowww. nak demam ke? haiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. kacau lah. dah lama aku xdemam. tetibe demam pulak hari ni. PPFFFFTTTTTTTTTTTTT -,- xpe japgi makan ubat okayyy letteww. HIHI.

aku pilihh susu tuuuu XD uhkeyyy i'm heartbroken. again. WHATTAeffff laaaaaaaaa. dah 2 hari mamat tuu xcontact aku. mesej pun x. alih alih tanye mane hadiah bufdeiii dy. pfffftttttttttttttttt dasar. bile buffdeii aku, xpulak aku mintak daripada kau. handmade pulak tu. mane laaa aku retii. lipat bintang pun xlepass, ni pulak hadiah handmade. ishhhhhh. last last, aku tekad kasi dy lukisan anime yang aku lukis seniri aje. tuu pun xsempat nak siapkan. haiyaaaa.. walaupun aku complaint leceh lah, menyusahkan lah, itu lah ini lah, tapi aku tetap buat jugak kat kau. why? becoz iloveyou. itu yang membuatkan aku tekad untuk menyiapkan hadiah kau tuu. ayat kau selalu mencairkan hati aku, membuatkan aku tersenyum, pastuu angau xtahuan hala. then my heart beats faster when i got ur texts. pastuuuu otak mengong nak replyy texts kau sebab terlalu nervous. ada penah kau terpikir sume tuuu? ok memang xde sebab aku malu nak gitau. AKU NI PEMALU TAHAP KRONIK. lagipun aku pompuan, xkan laaaa aku kene gitau? T^T macam perigi cari timba tau x. HUAAAAAA kau memang xmemahami. kau sangkut dengan 2 orang pompuan, and I HATE THAT. aku xsuke 'dimadukan'. well, siapa suke? pffttttttttttttt. mama kau penah maki aku, suro aku stay away daripada kau, tapi ade aku kesah? aku terlalu sayangkan kau sampai sanggup hadapi segala tohmahan mama kau. tapi ini yang kau buat kat aku? aku rasa macam kau mainkan aku dengan ayat ayat bunge kau. buat aku syiok seniri. heh. 

kalau macam tuuu baik aku cari orang lain aje. -,- but i think it'll take a long time. huhhhhhhhhhhh. i'm afraid of losing you, but.. HUWAAAAA! i'm confused i'm confused! T_T ILOVEOYOU, but IHATEYOU, but ILOVEYOU! iskkk iskkkkkkkkkk kbye. AKU BENCI HANG!! 

nak tenangkan diri kbye.
assalamualaikum.

aku dah siapkan hadiah kau tuu, tapi kau macam xnak pulak. tau laaaaa aku lewat kasi punn, tapi xyah laaaaa sampai camtuuuuu. tau x aku bersusah payah lukis lukisan tuu sampai bersepah lantai dengan habuk pemadam? sampai tumpul pensil? sampai hitam tangan? okeyy kau xtau. kbye.

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)