<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Tuesday, March 15, 2011
mimpi yang xmasok akal? @ 6:39 AM


ASSALAMUALAIKUM~
haisshh. cakap xsupaa bikin laa kau ni ain. kata xupdate blog sampai homwork kau siapp, tapi kau update gak, pe kes? haha. payah sikit nak tepis godaan tenet ni. susah. 24 jam kejaa dok angau kat tenet. haha. inikah yang dinamakan cinta? melalut sudaa...+.+
ok laa, saia janji, ni last post untuk cuti ni. pas homwork saia siap baruu saia update laen. huhuu..
saia janji! tapi xdak laa sampai tahap sumpaa. janji jea.
k,k, let's hear my storymoryy~ ;D
mama saia sampai umah pagi tadi, atau bole dikatakan subuh tadii. alaa, time orang tengah sedapp wat taik mata. saia bangun awal k? nak kena g mdkp untuk wat folio sejarah. bila saia sedar jea dari tidor, saia pasan yang mata saia berair, bukan menguapp laa, tapi menangiss. malam tadi saia mengalami mimpi yang ngeri, telampau ngerii! astaghfirullahalazim.. saia seniri pun naek herann, napa saia dapat mimpi camni? harapharap mimpi ni cuma mainan tidor, bukan petanda burok atau somethingg..
korang nak tau dak pe yang saia mimpikan? heisshh. tobatt seram. korang egt saia mimpi pasal hantuupontianak segala bagai nii?
tetttttt. salah. 
xdak kejaa saia nak mimpi pontianak segala ni. deyy, xgerunn laa. xthrilling langsung. wekk. :PP
tapi mimpi ni lebey ngerii dari mimpi kena kejar nan hantuuentahapahapa. k, saia gitau naa? korang bukak mata tuh luasluas. kalau dah luas, luaskan lagii! biar bijik mata tuh terlocatt kuar! haha. dakdak. lawak jea. ;D
saia mimpi yang... urrr... nak gitau ke dak haa? waswas ni. bukan mawas na. waswas. nanty kalau saia gitau kang, korang kata pe plak. ni yang saia xsukaa ni. ok laa. saia gitau.  
saia mimpi yang ayah saia ditimpa perkara burokk sampai saia menangis xhentihenti. perkara burokk tuh, saia xyah gitau laa na? haha. soryymoryy. tapi yang pasti, saia menangis xhentihenti. cam budak kecikk. =="
ok laa, xyah citaa la pasal ni, nanty saia nanges supaa budak minx susu kt makk pulak, haa, dak ke naya? heisshh, xmau laa pikir camtuh. saia dah 15 tawon k? bukan 1 atau 5 tawon, tapi 15. haha. macam laa korang nii butaa huropp. ehh bukanbukan, butaa nombor. hakhakhak. joking mehh. kacang pisss! :D
 k sumaa, ciao luu. 
ASSALAMUALAIKUM~
p/s : homwork saia haramm xsentuh gy. bilaa laa nak siap? haishhh. karangan betimbun. bebulu mata tengok ketas keja atas meja study. berselerak! tolongg makk~ oh yaa! saia tengok pic mama saia time dy g china minggu pas. jelesjeles! nak g makk~ huaaa~ T.T

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)