<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Wednesday, December 7, 2011
yeayyyy i'm back from malacca. @ 6:25 AM

assalamualaikum.
holla peeps. aku baru balek dari melaka. yawww vacation yaww. pegi 4 hari 3 malam. hewhew malaka has changed a lot :') terharu sehhhh. uhuk. HAHAHAHA. k aku pegi merata kat melaka tu. as usual, melaka is still my favourite place. heh. aku shuka SHOPPING. please take note, shopping is my hobby k? haha but i cilok my parents' money, not my bf's. wait a sec. i don't have any bf. ahh IDGAF kalau xde bf pun. not necessary pun. buuu. k aku ngarut. haha. aku pegi mahkota parade and dataran pahlawan. aku nak pegi hatten square yang baru siap tuuuuuu, tapi xsempat. haizzzzzzzzzzzzz. -.- pastu aku beli baskin robbins kat mahkota parade. mak aiiiiiiiii satu scoop rm12! pfttttttttttttttttttttttttt. EFFFFFFFFFFFFFFFF. rasaa nak nagngis je time bayar tu. Y_Y uhuk. tapi sedap. hewhew. but still, rasa membazir je 12 ringgit terbang untuk satu scoop aiskrim -.-

haha pastu aku pegii nilai sebab saudara aku kawen. sehh ramai gelooo sepupu sepapat saudara mara belah mama yang aku xpenah jumpak. WAW. aku jadi cam tunggul kayu sebab sorang pun aku xkenal. senyum tu wajib. karang dicap sombong xkena tempat. haha. tapi yang lawaknya, kami xtau alamat kenduri kawen sebab lupa bawak kad kawen, shoo xde peta. n kami sesat. HAHAHA lawak geloo. ayah aku mencarut sebab salah masuk area kilang. HAHAHA maksu yang ikut kat belakang pun dok ikut kami. kami u turn pun dy ikut u turn. HAHAHA. finally jumpak jugak kenduri tuu. haha. aku makan banyak kut kat kenduri tu. nasik penuh satu pinggan. hewhew mana tak penuh sebab nasik hujan panas, my favourite XD pastuu kami sembang sembang sikit dengan saudara pastuu blah pegi nilai 3 sebab ucu nak bagi PC. wah. rupa rupanya aku dah ada sornag lagi sepupu laki. haha sehh dah 3 tahun xjumpa ucu, mau xterkejut nampak mak ucu peluk sorang budak laki. heeeee syiok :3

 pastu kami terus balek kedah sebab xkan nak angkut PC yang bersepah tu ke KL? -.- shoo kami cadang nak pegi KL lepas 14 h/b, lepas mama jaga exam. hehe aku nak shopping. keke. :3 pastu round shopping mall kat KL. hehe. aku gila shopping baju. HAHAHA. ^^ pastu maybe pegi bagan lalang kut. nak bercuti. HAHA merata aku pegi. lol. n lepas tuu kena tuntut result PMR. wtf it kills my mood ==" aku nak bakaq result PMR. HAHAHA lmfao.

k thats all.
assalamualaikum.

uhh aku beli minyak lavender untuk letak dalam bilik. pastu camna tetau, minyak tu tertumpah n habis bilik aku bau lavender. pfffftttt busuk gila! nak muntah ==" n tangan aku melecur kena wap yang terlampau panas. EFFFFFFF mas kawen diskaun rm 5k =="


«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)