<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Saturday, March 26, 2011
BENGANG gela nan kau! @ 8:44 AM

ASSALAMUALAIKUM.
grrrrr. malam khamis tuh memang buad aku bengang sangatsangat! cam haramjaddah gy! kuanghajaa punyaa laki! heiii makk!! kalau aku xkenal erti sabar, dah lama aku penggal kepala kau, tau dak?! kau ni memang mencabar kesabaran, keimanan aku sunggoh! 
lepas baca jea mesej kau, aku rasa cam nak campak handphone aku ke dinding! tapi lebey baek campak ke muka kau! biar kau rasa, sedapp ke dak kena cium nan handphone aku!
kau tau dak yang kau tuh dah menceroboh hak privasi aku? lanx p kat aku laa nak gitau yang aku ni single ke dak! even aku nak muhong pasal tuh pun, da kacau hidopp kau ke? xdak ann? soo please FAKOFF!
haaa. ni yang wat aku naek minyakk ni. kan dah start mencarutt. aku punya sukasuki laa nak gitau ke dak, nak muhong ke dak. status aku jea pun.! kalau aku kapel pun, cara hidopp aku still sama, xdak pape yang berubah. nothing will change! aku maseh bebas berkawan nan sesapa jea! cuma status aku jea yang berubahh. that's all.! 
then, pe hak kau nak halang aku berkawan nan sepupu ang? kau langsung xdak hak nak larang aku kawan nan dy! get it?! aku paling bencii nan orang macam ni! sesedap hati makpak kau jea nak kata : stay away from her. watafak laaa. manusia jenis apaa kau ni. sesedap hati jea nak arah aku stay away from her. kau tuh sapa nak arah aku? you're just a stranger. even though you are her cousin, then so what? 
kewujudan kau langsung xmengganggu hidup aku. jangan sombong sangat. kau tuh tetap makhluk Tuhan, yang mempunyai kelemahan. kau tetap xperfect. da paham?
knowing you, is a wrong choice. i shouldn't agree to the plan. i have done a big mistake, and i really regret it.

readers, soryy atas kekasaran bahasa saia. saia amat bengang skang ni. please understand my situation. harapp anda paham. segala kekasaran amat dikesali. 
ASSALAMUALAIKUM.

«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)