<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7939074191289431666\x26blogName\x3dsebastian\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://einzweidreisyfqh.blogspot.com/\x26vt\x3d-2420248860922539434', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
deαr diαry..


Saturday, March 5, 2011
paintingpainting kelas.;D @ 9:32 AM


ASSALAMUALAIKUM.
ary nii sunggoh kepenatan,keletihan,ketidaklaratan dan semaksod dengannya.why?sebab pagii tadi,saia kena bangkit awai ke skola sebab da kelas tambahan sejarah.wtf?alaaa,kat post mana xtau,saia penah mention pasai kelas tambahan ni.xtau laa korang ushaa ke dak.biaq p laa.
tengah dok syiok pelok bantai busuk,mama tetiba menjerit ::oiit anak dara,bila mau bangun aa?xmau p skola ke?::
heisshh,mak nii,xbole tengok saia tidoq sedap langsung!bangun je,saia teros capai tuala,then jalan pelanpelan kalahkan siput cacat ke bilik air.jalan mamai cam orang nak tumbang time tuh.maklumlaa,baru bangun tdoq..
siap je mandi,saia cek jam sat.wtf?dah pukui 9.30?saia dah lewatt!!!!!!ehhh!rilex luu,baru 9.30,kelas mula pukui 10.30.slowslow ain..kihkihkih..
siap bersiap,saia teros makan breakfast,iaitu nasi lemak lauk ayam kicap.yumyum!sodap!usai makan,saia teros p ke skola.of couse laa mama yg antaq.mau mmpos jalan kaki?xpasaipasai kena culik kang.naya saia.
sampai jee kat gate smj,aekk?awat ramai ngat keta kat lam skola ni?awat bas berlonggok kt luaq?ohh.upaupanya da karnival pa-ntah-xtau kat dewan and sumanya ahli pandu puteri.saia bukan ahli pandu puteri,so saia mlas nk nyebok.saia direct jalan ke kelas,
makk oii,kelas saia cam tongkangpecah.cat bertompoktompok kat atas lantai.kusi nan meja pun xtersusun.cam pa gy.haha.then,kami sumaa p ke kelas sebelah sebab..xkan nk belajar lam kelas yang xupa cam kelas?gila kutt.
cegu sejarah just cakap pasai folio sejarah memandangkan kls just tnggai beberapa puloh budak sajaa.yang laen pakat p eksplorasi alam rimba kat paya pahlawan.saia penah p dah ke paya pahlawan.haram xbest.grrr.
selesai jee kelas tambahan,kami teros cat kelas.saia,jia min and wyen dee responsible utk beli makanan dan minuman untuk budakbudak yang datang cat kelas.saia p belii rotii kat fairy sampai 20 bijik.banyak tuh!tapii cayalaa,mesty abes punyaa.haha.
haaa,time saia p beli nasi bungkus kat din,da sorang pekerja nasmir ni jeling je kat saia.pa jelingjeling?nak jadi kasim selamat?huh!
tetiba,wyen dee mai kat saia cakap sesuatu.yang pekerja tuhh tengok je saia speakin.awat?xpenah tengok orang melayu cakap cina?porahhh!
after saia bayaq harga makanan tuh kat kaunter,pekerja tuh mai kt sebelah saia ::dikdik,dik ni,cina ke melayu?
saya tingin nak jawab ::orang india laa ngok!
then dy tanya gy,::dik ni bole speakin cina laa,upa dah laa cam cina.da pakwe dak?::
time tuh seyesly,saia cam nak hempuk jee pala dy!tanya soklan kongajaq!dah laa orang dok tengok!heisshh!
saia just blah gitu jee.sumpaa!kalau saia jumpa mamat sengai tuh agy,memang saia xlayan,xkasi cann punyaa!never ever!
pas beli tuh,memang penat,but happpy.:DD.selesai makan,saia teros tolong cat kelas.ohnoo!sluaq saia and tangan saia kena cat!tidakkk!sluaq kesayangan aku!noooo!lanx laa.
syiok gela cat kelas.memang ni fes experience cat kelas.best!haha.nnty nk cat agy laa.hiieee~
k laa suma,blah luu~
ASSALAMUALAIKUM~


«(C)syfqh2014. All Rights Reserved. »


kogami shinya is a sexy beast





einzzweidrei


bonjour.
means 'holla'.

holla. you have dropped by into sebastian's official zone. please mind your manner and words here.
feel free to look around her blog and enjoy the nonsense posts written by her :d. merci :)